Soita 044 948 3049 | Pyydä tarjous

Mitä nimemme tarkoittaa?

Nimemme kiteyttää olennaisen: Työnriemu on ratkaisu parempaan työelämään. Kesytämme työpaikan kahnaukset ja laitamme työfiiliksen kuntoon. Ratkaisemme yhdessä työarjen haasteet ja löydämme työn riemun ja rikkauden. 😊 Emme esittele visiota tai missiota, koska nimemme kertoo, mistä on kysymys. Ansaitsemme asemamme nopealla ja helpolla varausratkaisulla, ripeällä tarjouspyyntöjen käsittelyllä ja hulvattoman hyvällä asiakaspalvelulla.

Työriemu - Vertaistukena työelämän haasteissa

Mikä Työnriemu on?

Työnriemu on uudenaikainen työvalmennusyhteisö, joka toimii vertaistukena työelämän haasteissa. Työnriemun työtarinat piristävät ja innostavat parempaan työfiilikseen. Työnriemu mahdollistaa coaching-, työnohjaus- ja työhyvinvointipalveluiden nopean & helpon varaamisen sekä tarjouspyyntöjen tekemisen. Työnriemu on luotettu kumppani työfiiliksen kehittämisessä ja työpaikan kahnauksien kesyttämisessä.

Kenelle Työnriemu on tarkoitettu?

Työnriemulla on taito ja tahto palvella kaikenlaisia asiakkaita. Kukaan ei ole meille asiakkaaksi huono tai vähäinen. Emme pelkää hankalia tilanteita. Palvelemme kaikkia työyhteisojä mukaan lukien yrityksiä, järjestöjä, seurakuntia, kuntia ja valtiota. Lähes kaikki työpaikat ovat korjattavissa. Me tiedämme miten.

Mitkä ovat Työnriemun vahvuudet?

Työnriemun asiantuntijat edustavat koko yhteiskuntaa: meiltä löytyvät niin sairaanhoitaja-työnohjaajat kuin liike-elämän uraohjussparraajat. Mikä parasta, jokainen asiakas saa valita ihan itse kenen kanssa työskentelee. Asiakas tavoittaa yhdellä tarjouspyynnöllä kaikki asiantuntijamme tai voi suoraan varata ajan valitsemalleen asiantuntijalle. Nopeaa, kätevää ja helppoa! Asiakas on meillä pomo 😊

Miten Työnriemu syntyi?

Työnriemu syntyi työnohjaajakurssilla. Rekrytoimme ensin oman vuosikurssimme opiskelijat valmentajayrittäjiksi, nyt otamme arvoyhteisöömme mukaan coachit, työnohjaajat ja työhyvinvointiasiantuntijat. Työskentelemme työyhteisö kerrallaan paremman työelämän puolesta. Me välitämme.

Valmennus ja työnohjaus

Mitä valmennus ja työnohjaus ovat?

Valmennus ja työnohjaus ovat oman toiminnan arviointia, kehittämistä ja reflektointia ulkopuolista asiantuntijaa hyödyntäen. Fokus voi olla esimerkiksi työtehtävissä, työn sisältöjen purkamisessa, työroolien vahvistamisessa tai muutoksien kohtaamisessa. Tavoitteena on tunnistaa näkökulmia, lähestymistapoja ja ratkaisuja sekä tukea työssä jaksamista ja työn laadukasta tekemistä. Ohjaus voidaan tehdä sekä yksittäiselle henkilölle että ryhmälle.

Mitä hyötyä valmennuksesta tai työnohjauksesta on?

Työyhteisön jäsenien kuunteleminen ja sparraus auttavat konfliktien ratkaisussa, työtehtävien suorittamisessa ja miellyttävän mukavan työpaikan rakentamisessa. Organisaation ulkopuolinen valmentaja tai työnohjaaja tapaa yksittäisen työntekijän tai tiimin esimerkiksi kerran kuukaudessa mahdollistaaksen työyhteisön reflektoinnin ja jatkuvan kehityksen. Ulkopuolinen valmentaja tai työnohjaaja kykenee erottamaan epäolennaisen olennaisesta ja tarjoamaan työyhteisölle uusia näkökulmia jokapäiväisen työn tekemiseen.

Laatulupaus?

Työnriemun ammattilaisten yhteinen laatulupaus

  • Tavoite sovitaan 1. tapaamisessa
  • Palvelu vastaa tarvetta
  • Toiminta on ratkaisu- ja voimavarakeskeistä
  • Tuloksellisuus arvioidaan yhdessä

Työn riemu ja rikkaus

Mitä tehdä tökkivälle työarjelle?

Varaa suoraan Työnriemun asiantuntija tai jätä tarjouspyyntö. Panosta avullamme johtamiseen, hyvinvointiin ja työilmapiirin: Lataa virtaa menestysmatkalle! Muutetaan kitinä ja nurina tehokkaaksi tekemiseksi! Lisätään yhdessä tehokkaiden työpäivien määrää. 😊

Löydetään yhdessä työn riemu ja rikkaus?

Työhyvinvointi on menestyvien työpaikkojen mittari ja ylpeyden aihe. Hyvä työpaikka löytää tasapainon työn mielekkyyden ja kuormittavuuden välille. Ja osaa nostaa arjen karikoihin helposti katoavan työn ilon uudelleen pintaan. Me työnriemulaiset autamme rakentamaan hyviä työpaikkoja. Autamme yksilöitä ja tiimejä kasvamaan työssään ja rakentamaan hyvää työarkea. Olemme tasapuolinen kuuntelija ja haemme reiluja ratkaisuvaihtoehtoja. Työnriemulaiset ovat työhyvinvoinnin ammattilaisia, joita yhdistää empaattisuus ja rohkeus. Kun työskentelet kanssamme, rakennat hyvinvointia, työn iloa ja tuottavuutta. Rakennetaan uudenlaista työarkea yhdessä. Tuloksena voit odottaa työn imua ja onnistumisen iloa.

Scroll to Top